Home 

 De 5 natuurgerichte principes 

Massagebehandelingen

Schoonheidsbehandelingen 

Prijslijst

 

Voetreflexologie

1 uur behandeling: Ä 52,50

Interessant is dat onze beide voeten een afspiegeling zijn van ons hele lichaam. Ons hele lichaam staat in verbinding met onze voeten. De plaats op de voet waarmee een orgaan, een klier, een zenuw, enz. in verbinding staat noemen we "een reflexzone". In de voeten vinden we zowel de lichamelijke als de geestelijke aspecten van de mens terug.

Wat is voetreflexologie?
Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in ons hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid.
Ziekte is vaak het gevolg van energieblokkades. Door het geven van de juiste impuls (druk) op de reflexzones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel van het lichaam. Het lichaam wordt op deze manier in staat gesteld zich zowel fysiek als geestelijk te herstellen. Men gaat uit van het zelfgenezend vermogen van de cliŽnt. Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich. Het zorgt voor ontspanning, harmoniseert het lichaam, verhoogt het zelfgenezend vermogen en versterkt het immuunsysteem.
Zo kan het herstel bij ziekten versnellen en is daarom zeer geschikt als aanvulling op een reguliere behandeling.

Voetreflexologie werkt: natuurlijk, eenvoudig, aangenaam, preventief en verhoogt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

 

 

Contact

Links

FAQ

Fotoalbum

Ervaringen

Cadeaubon 

 

D-STRESSING | Hoornlaan 37 | 7207 JH Zutphen | M. (06) 13697373 | info@d-stressing.nl