Home 

 De 5 natuurgerichte principes 

Massagebehandelingen

Schoonheidsbehandelingen 

Prijslijst

 

Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen

Dr. Hauschka Therapie
Behandelingen met het 100% natuurzuivere Cosmetica van Dr. Hauschka.

De Dr. Hauschka Behandelingen
Dr. Hauschka Cosmetica is het 100% natuurzuivere cosmeticamerk van het Antroposofische Geneesmiddelen bedrijf Wala dat de huideigen functies reguleert en in staat is om zelfs de meest complexe huidbeelden weer in balans te brengen. Naast de decoratieve cosmeticalijn en een uitgebreide serie producten voor gezicht, lichaam en haar, bestaat er ook de Dr. Hauschka behandeling. Deze bijzondere gezichtsbehandeling duurt twee uur en begint met een voetenbad. Door middel van ritmische bewegingen en de lymfestimulatie met penselen wordt de huid gereguleerd en geharmoniseerd.
De behandeling heeft een optimaal reinigende en verzorgende werking en zorgt daarnaast voor totale ontspanning van lichaam en geest. Je innerlijke schoonheid gaat stralen en je voelt je als herboren.

Een andere kijk op huidverzorging
De Dr. Hauschka behandeling is een holistische en antroposofische behandeling. Belangrijk daarbij is het feit dat de mens in zijn geheel wordt bekeken en niet in delen. De huid wordt beschouwd als een orgaan dat zichzelf, indien gezond, reguleert. Met andere woorden: de huid kan zelf haar vocht- en vetproductie in balans houden en zichzelf ook reinigen. Door invloeden van buitenaf en van binnenuit kan dit proces verstoord raken, waardoor een onevenwichtig huidbeeld ontstaat. De Dr. Hauschka behandeling brengt de huid opnieuw in evenwicht en stimuleert haar om zichzelf te onderhouden. Natuurlijk zijn het reinigen en verzorgen van de huid daarbij van belang, maar wat de Dr. Hauschka behandeling bijzonder maakt, zijn de stappen en het ritme die zowel lichaam als geest ontvankelijk maken voor de behandeling en de producten. Ritme en de lymfestimulatie zijn twee van die zo onderscheidende onderdelen uit deze behandeling.

Ritme is leven
Bij het vervaardigen van Dr. Hauschka Cosmetica en in de behandeling spelen ritmes een belangrijke rol. Dat geldt ook voor het leven zelf. Het vaste verloop van de jaargetijden bijvoorbeeld waarbij warmte en kou zich afwisselen. Het draaien van de planeten wat zorgt voor een ritme van donker en licht en wat tegelijk onze structuur tussen activiteit en rust aanstuurt. Ook heeft ons lichaam ritmes bijvoorbeeld de ademhaling en de hartslag, zo heeft onze huid ook een eigen ritme; in vier weken (28 dagen) tijd vernieuwen alle cellen van de bovenste huidlaag zich. Bij het produceren van de cosmetica spelen ritmes als warmte en kou, licht en donker, beweging en rust een belangrijke rol. En datzelfde geldt voor de behandeling. Het resultaat van het ritme in de behandeling is een complete tevredenheid en ontspanning van lichaam en geest: een herboren gevoel.

Lymfestimulatie door penseelmassage
De lymfestimulatie is het hart van de behandeling. Dit onderdeel is speciaal ontwikkeld voor de Dr. Hauschka behandeling. Met twee zachte penselen wordt in licht ritmische bewegingen en gelijkmatige vormen over het gezicht gestreken. Met warme handen worden zacht zachte afrollende bewegingen gemaakt die het bindweefsel en het lymfesysteem stimuleren zodat het lichaam op een natuurlijke manier gezuiverd wordt. Door de ritmische bewegingen gaan de lymfeklieren beter werken. Het effect hiervan is dat het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid op gang komt en dat het immuunsysteem wordt versterkt.

In zeven stappen naar schoonheid

Het klinkt verrassend, een gezichtsbehandeling die met een voetenbad begint. Warme voeten zijn echter de manier om te komen tot de totale ontspanning die zo belangrijk is bij de Dr. Hauschka behandeling. Het voetenbad is de eerste stap van de behandeling die in totaal uit zeven stappen bestaat en uiteindelijk leidt tot totale innerlijke rust en een stralende huid die iemands natuurlijke innerlijke schoonheid weerspiegelt.

Verwarmen: In dit eerste stadium wordt het lichaam middels het salie voetenbad verwarmd om te kunnen ontspannen, zodat lichaam en geest ontvankelijk worden voor de stappen daarna. Deze ontspanning is de eerste stap voor een zacht en glanzend gezicht

Ontwaken: Deze stap bestaat uit een voet- en beenmassage in een ritmische beweging, het maken van passieve hoofdbewegingen om de spieren van de nek te ontspannen en de halswervels los te maken, een hoofdhuidmassage en stretchoefeningen voor de rug. Na stap twee is het lichaam warm, ontspannen, doorbloed en klaar voor het volgende stadia.

Loslaten: Dit is het moment voor de dieptereiniging. Het gezicht wordt eerst behandeld met warme kompressen die ontspannende lavendelolie bevatten. Hierna wordt de huid zacht en grondig gereinigd.

Lymfestimulatie: De lymfestimulatie is een uniek onderdeel van de behandeling.
Met penselen worden ademende bewegingen in het gezicht en de hals uitgevoerd.
Deze penseelmassage geeft impulsen af aan de ritmische stroming van de bindweefselvloeistof in het onderhuidse bindweefsel en het lymfesysteem. Deze stap heeft een omvangrijke, harmoniserende uitwerking die het immuunsysteem ondersteunt en zorgt voor ontgiften van het lichaam.

Ontvangen: Het gedeelte waarbij de huid intensief verzorgd wordt. Afgestemd op het huidbeeld krijgt het gezicht speciale verzorgende ampullen, een gezichtspakking en oogkompressen. Daarnaast worden de rug en het decolletť gemasseerd met warme olie.

Bescherming: Nu is het tijd om te ontwaken uit een diepe ontspanning. De huid wordt versterkt met gezichtslotion en er wordt een hydraterende dagverzorging aangebracht.
De huid krijgt de beroemde Dr. Hauschka glow.

Afronding: in de laatste stap van de behandeling keer je terug naar de realiteit door complexe spierrekkingen van de voeten, effleurage over de benen en het insmeren van de voeten met voetenbalsem.

Een unieke ervaring met unieke eigenschappen De Dr. Hauschka behandeling is een bijzondere ervaring met drie unieke eigenschappen. De behandeling reguleert de huid ontwaakt de innerlijke schoonheid laat de huid stralen (de Dr. Hauschka glow, een zachte doorschijnende stralende glans)

Na een behandeling kun je er lichamelijk en geestelijk weer tegenaan.

Gezonde behandeling met gezonde producten
Vanzelfsprekend wordt er tijdens de Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen uitsluitend gebruik gemaakt van Dr. Hauschka Cosmetica.

Deze producten zijn 100% natuurzuiver wat betekent dat er voor de bereiding van de producten uitsluitend gebruik wordt gemaakt van het beste uit de natuur. Plantaardige oliŽn, vetten, wassen en extracten uit heilzame planten uit biologisch dynamische en of gecontroleerde teelt zijn de basis voor deze cosmetica. Synthetische conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen maken hier GEEN deel van uit en vanzelfsprekend wordt er NIET OP DIEREN getest.

Schoonheidsbehandelingen

ACTIE: 1e behandeling van dr. Hauschka 10% korting.

De Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

De klassieke gezichtsbehandeling (120 minuten)
De revitaliseringsbehandeling††††††† (120 minuten)
De ontspanningsbehandeling††††††† (90 minuten)
De reinigingsbehandeling†††††††††††††† (60 minuten)
De acne behandeling††††††† †††††††††(60 minuten)

Behandelingen voor de man
Uitgebreide dr. Hauschka gezichtsbehandeling (120 minuten)
Korte reinigende dr. Hauschka behandeling met nekmassage (60 minuten)
Zeer geschikt voor mannen die een snelle oppepper willen!
Puur reinigende dr. Hauschka behandeling (45 minuten)
Zie acne behandeling dr. Hauschka.

Prijslijst voor aanvullende gezichtsbehandelingen.

Klik op de behandelingen hierboven.

 

 

 

Contact

Links

FAQ

Fotoalbum

Ervaringen

Cadeaubon 

 

D-STRESSING | Hoornlaan 37 | 7207 JH Zutphen | M. (06) 13697373 | info@d-stressing.nl