Home   De 5 natuurgerichte principes 

Massagebehandelingen

Schoonheidsbehandelingen  Prijslijst

 

FAQ

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en de natuurgeneeskundige therapie van
D-stressing?
Er zijn meerdere verschillen maar ook een aantal overeenkomsten. Laten we beginnen met de overeenkomsten. Je kunt zowel bij onze natuurgeneeskundige therapie als bij fysiotherapie, therapeutische en/of sportmassage ondergaan. Ook is het bij beide disciplines mogelijk oefeningen voor oefentherapie mee te krijgen en te oefenen.
De verschillen zitten hem in het feit dat een fysiotherapeut steeds vaker zogenaamd “hands-off” werkt. Dit betekent dat er vaak een plan wordt gemaakt om te gaan sporten, vaak ook op de aanwezige apparaten. Ook is een fysiotherapeut meer gespecialiseerd in het herstel na bijvoorbeeld een ongeluk of een operatie. Daarnaast maken ze soms gebruik van apparaten om de spieren te bewerken. De paramedisch natuurgeneeskundig therapeut van D-stressing werkt altijd alleen met de handen, ik gebruik geen apparaten.
Ik maak gebruik van diverse werkvormen, zowel vanuit westers- als oosterse invalshoek en heb een holistische (lichaam en geest) visie op de mens en hun problematiek.

Heb ik een doorverwijzing van de huisarts nodig?
Nee, dit is niet noodzakelijk. Sinds enkele jaren bent u vanuit de verzekeraar niet meer verplicht een doorverwijzing te hebben wanneer u een therapeut bezoekt. U kunt dus op eigen initiatief contact met ons opnemen.

  

Kan ik mijn kinderen meenemen?
Dit is aan u. U kunt uw kinderen uiteraard meenemen. Veel van mijn behandelingen bieden echter het beste resultaat als er ook een ontspanningscomponent inzit. U kunt zelf het beste inschatten of dit mogelijk is met uw kinderen erbij.

Hoe snel ben ik van mijn klachten af?
Helaas, hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Het antwoord op deze vraag is van vele factoren afhankelijk. Wel probeer ik u na afloop van het eerste consult een indicatie te geven.

Kan ik in de buurt parkeren?
Ja, u kunt aan de weg GRATIS parkeren.

Wanneer kan ik een afspraak maken?
Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Worden alle behandelingen vergoed?
Nadat u de behandeling heeft ondergaan krijgt u een kwitantie mee die u weer kunt indienen bij uw verzekering.
Dit geldt voor klachtenbehandelingen niet voor cosmetische behandelingen.

Hoe kan ik betalen in de praktijk van D-stressing?
In de praktijk kan alleen contant betaald worden.


Contact Links FAQ Fotoalbum Ervaringen Cadeaubon    D-STRESSING | Hoornlaan 37 | 7207 JH Zutphen | M. (06) 13697373 | info@d-stressing.nl